SCOALA Stancea CALARASI

Ești aici: Acasa Scoala noastra Galerie foto Mai multe fotografii Un copil,o grădină,o floare

Un copil,o grădină,o floare

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV)

12-18 mai 2014

Raport narativ

Un copil,o grădină,o floare

” Un copil,o grădină,o floare” este o activitate care s-a desfășurat în săptămâna SNV ,în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 Stancea,jud. Călărași cu 66 de elevi din clasele II-IV și 12 părinți,îndrumați de prof.înv.primar Fărcășanu Mihaela și Ivan Ramona Nicoleta. Activitatea s-a bucurat de un real succes fiind sprijinită îndeaproape de d-na director Braică Anghelina,prof.înv.primar Badea Anișoara și reprezentanții comunei.

Activitatea a avut ca scop amenajarea și înfrumusețarea grădinii școlii,respectiv spațiul de joacă al copiilor cât și responsabilizarea școlarilor mici față de protejarea mediului înconjurător. În acest sens ,s-au desfășurat trei acțiuni : ecologizarea,igienizarea spațiului verde din curtea școlii ; achiziționarea și confecționarea obiectelor decorative de grădină; achiziționarea și plantarea florilor și a puieților.

Cu sprijinul primăriei,s-au putut achiziționa saci menajeri,mănuți,răsaduri de flori,puieți,vopsea lavabilă de exterior pentru decorarea bordurii,respectiv a trotuarului,vopsea pentru anvelopele uzate în care s-au plantat flori cât și pentru pietrele decorative.

Activitatea a fost promovată la avizierul școlii,al primăriei dar și pe unele conturi de facebook al unor participanți.

 

 

Raport narativ

Natura în ochi de copil

Sub motto-ul ” Natura este singura carte în care fiecare filă păstrează câte un adevăr.Când se hotărește să zămisleacă ceva cu adevărat frumos,pare să-și dea silința într-un mod desărvârșit” și ca urmare firească a activității din ziua precedentă,activitatea ”Natura în ochi de copil” s-a desfășurat de-a lungul a 2 zile în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2 Stancea,jud.Călărași.

Coordonatoarele activității prof înv primar Fărcășanu Mihaela și prof înv primar Ivan Ramona Nicoleta au organizat un concurs de desene ,creații literare și fotografii reprezentând natura în toate formele ei.

Acțiunile s-au finalizat cu organizarea unei expoziții la care au participat toți elevii școlii, părinți,bunici și cadre didactice.

Activitatea derulată în cadrul SNV a fost promovtă la avizierul școlii ,al primăriri dar și pe unele conturi de facebook al unor participanți.

Abonati-va la newsletter si veti fi la curent cu ultimele stiri.

Mesaj rapid


Articole postate recent

Prev Next

Oferta educationala

Ciclul primar: · Clasa pregatitoare:  · Clasa I:  · Clasa a II...

Proiect de dezvoltare institut…

Proiect de dezvoltare institutionala

Poze scoli

{gallery}Mici{/gallery}

Online acum

Avem 10 vizitatori și niciun membru online